MunicipiSalut
Destacat

S’inicia la construcció del PAC de Can Conill gràcies a l’enviament urgent del Govern Balear

L'executiu Balear ha enviat nombroses capses de Lego per posar en marxa aquest centre de salut i fer-lo així una realitat el 2023

El PAC de Can Conill finalment serà una realitat el 2023, Armengol ha enviat per SEUR nombroses capses de Lego a Montision per que sigui el propi consistori qui ensembli el nou centre de salut que fa tants d’anys fa que s’espera al municipi. Si bé és cert que encara s’estan obrint les capses, perquè n’hi ha centenars, està previst que després de Nadal es comencin a ajuntar peces. El batle del municipi, Andrés Nevado, s’ha mostrat molt content: “Trob que ha estat el millor regal possible i ens fa molta il·lusió tornar a la infància d’aquesta manera”.

De fet, Nevado serà l’encarregat de posar la primera peça que conformarà l’edifici del nou PAC i s’està preparant un esdeveniment especial per donar aquest sus. “Volem convidar a cava i llengo amb tapares a tot el poble, ja que tenir un nou centre de salut a Pollença i de paso ens ajudin a muntar el mobiliari d’IKEA, tot junt és una notícia insuperable per començar l’any nou amb bon peu”, ha assegurat el batle. Per la seva part, al regidor d’Urbanisme, Tomeu Cifre, també li ha agradat la idea: “Resolem d’una manera eficient un problema que ja fa massa anys que arrossegam, així que ben aviat posarem dia pel brindis d’aquesta batalla guanyada”.

Així mateix, tot i que l’Ajuntament de Pollença hagi acollit bé aquesta idea, ara el dilema és el color de l’edifici. “Hi ha un ventall tan gran de colors que no sabem per on tirar, potser farem un popurri perquè quedi més vistós”, ha assenyalat Cifre. A més, des del consistori estan pensant a muntar unes votacions a fi que sigui el poble qui decideixi el color del nou PAC.

Per altra banda Nevado tambe ens ha comentat que les Rotondes de la punta i el poligon estan apunt d’arribar, ja que Sevillano l’hi acaba de passar el codi de seguiment de Exin castillos i Playmobil.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button