Municipi

Torna la Gimcana Jove de Nadal a Pollença

Aquesta activitat es va posar en marxa quan va esclatar la pandèmia per fer poble i donarà el sus de nou el pròxim dilluns 26 de desembre

La Gimcana Jove de Nadal es torna a posar en marxa a Pollença el pròxim dilluns 26 de desembre. Des de l’ajuntament del poble i Punt Jove proposen cercar dos galls de fusta que estaran amagats a algun racó de Pollença i del Port de Pollença. A més, des del 26 fins al 30 de desembre, s’anirà publicant una pista cada dia a l’Instagram de Punt Jove.

Les normes són les següents: els participants han de tenir entre 6 i 18 anys, només es pot agafar un gall per jove i els adults poden ajudar però no poden ser els que fan l’activitat. D’aquesta manera, la persona que trobi el gall haurà d’enviar una fotografia al 617 180 987 i se li donarà una panera de dolços a canvi.

Cal recordar que aquesta activitat es va posar en marxa quan va esclatar la pandèmia per fer poble i animar als joves a sortir al carrer, la qual es fa per Pasqua i per Nadal. Segons han apuntat des del consistori, en aquesta edició hi ha una novetat: la col·laboració amb l’Associació Teixit Empresarial.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button