MunicipiPollença

Joan Vilanova rebrà la medalla d’or de Foment de Turisme

El pollencí, conegut també pel malnom "Guilló", serà distingit per la seva trajectòria a l'hotel Molins de Cala Sant Vicenç

El pollencí Joan Vilanova, conegut també pel malnom “Guilló”, rebrà aquest dilluns una medalla d’or per part de Foment de Turisme a fi de reconèixer la seva trajectòria a l’hotel Molins de Cala Sant Vicenç. L’entrega serà al CaixaForum de Palma, a les 19.30 h. “És un orgull per jo que m’hagin triat entre tanta gent, treballadors i persones importants”, ha explicat el cambrer.

Vilanova ha treballat 47 anys a l’hotel i enguany es jubila: “Vaig començar a fer feina a Molins el 2 de febrer de 1977, i quan vaig començar em feia por perquè el lloc era enorme”. Segons ha contat el pollencí, la senyora de l’hotel, Marga Ramis, el va proposar a ell per aquest reconeixement i el resultat de la votació va ser unànime.

“No m’ho creia quan em van dir que m’havien elegit i estic molt nerviós per l’entrega, però sé que he deixat un bon equip a l’hotel i me’n vaig bé d’allà”, ha destacat Vilanova. El cambrer ha confessat que, segons el seu punt de vista, és un simple cambrer que només ha intentat “ser bona persona i bon treballador”.

Joan Vilanova amb part de l’equip de l’hotel Molins en els seus inicis
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button