Eu MollMunicipi

Els veïns del Port de Pollença es queixen per l’acumulació de fems

Segons els residents, al barri de Gotmar cada dia hi ha escombres fora dels contenidors, i asseguren que fets així es donen per tot el municipi

El barri Gotmar del Port de Pollença ha vist la llum del dia d’aquest dijous amb fems fora dels contenidors. Un fet que els veïns de la zona han denunciat, ja que, segons ells, es dona cada dia i “és insuportable”. De totes maneres, també han afirmat que aquest problema es dona per tot el municipi. Per la seva part, l’empresa de recollida de fems ha lamentat: “No tenim la facultat d’obrir expedients sancionadors per l’incivisme de la gent, que fa el que vol, nosaltres només podem actuar quan veim que hi ha escombres i llevar-les”.

De fet, una veïna del barri ho ha confirmat, ja que aquest matí ha vist com EMSER feia net. “Avui fan net i demà hi torna a haver escombres, és un no aturar i és molt difícil de controlar”, ha subratllat la pollencina. En aquesta línia, la Policia Local ha explicat que estan vigilant i denunciant el que es troben, però que és difícil enganxar a la gent in situ: “Si ens avisen intentam esbrinar qui ha estat i si podem ho denunciam, per tant, demanam als veïns que vegin aquest tipus d’incivisme que ens ho facin saber”.

Els residents del municipi entenen que no és culpa de l’ajuntament, sinó de la gent que fa el que vol i no respecta les normes. “No s’acaba mai i no veig que es pugui arreglar el tema”, ha conclòs una veïnada del Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button