Municipi

Arranquen les activitats LGTBI a Pollença

Pollença ha preparat un conjunt d’activitats LGTBI per celebrar el mes de l’Orgull durant les dues primeres setmanes de juny.

El divendres a les 19 hores s’inaugura a la Biblioteca Can Llobera l’exposició ’40 anys de lluita LGTBI’ que es podrà visitar fins al 24 de juny. Aquesta mostra és un acte de memòria amb totes les persones del col·lectiu que han lluitat i lluiten per a poder exercir amb llibertat tots els seus drets i per a eradicar la discriminació. Des del passat 2 de juny aquesta biblioteca compta amb una exposició de llibres de temàtica LGTBI.

Ràdio Pollença ha preparat un programa especial el pròxim 14 de juny a les 11 hores en el que es parlarà sobre la transsexualitat.

I per acabar, el 16 de juny hi haurà un taller Planeta Koloro adreçat a infants de 1r a 3r de primària i que estarà impartit per Chrisallys. El taller es farà a l’edifici Miquel Capllonch i tots els que vulguin participar hauran de fer la seva reserva al 611 56 89 29.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button