FormentorMunicipi

El 23 de juny comencen les restriccions per accedir a Formentor

L’accés de vehicles privats fins a Formentor estarà restringit des del pròxim 23 de juny fins al 15 de setembre de les 10.00 a les 22.30 hores. Aquest any, les restriccions no podran començar el 15 de juny, com era habitual, a causa de les obres per restituir el mur que es va enfonsar fa mesos al darrer tram de la carretera d’accés a Formentor.

Com a novetat respecte de l’any passat, l’horari de la limitació s’ha ampliat de les 19.00 a les 22.30 hores. Enguany es tornen a establir dos nivells de restricció per on només podran circular vehicles autoritzats, transport públic, serveis d’emergències i bicicletes. El primer nivell comença al Port de Pollença i es perllonga fins a la platja de Formentor i el segon és des de la platja de Formentor fins al far.

Aquest any s’ha instal·lat un panell de missatgeria variable abans d’arribar a la rotonda que inicia la carretera, per informar els conductors de les places disponibles de pàrquing, per a aquelles persones que puguin justificar-ne l’accés mitjançant el tiquet d’aparcament.

Cal recordar que els vehicles que compleixen amb els requisits per poder circular per la zona restringida han de demanar l’acreditació amb una antelació mínima de tres dies hàbils a: formentor@dgt.es. Enguany els residents ja acreditats en anys anteriors disposaran d’una aplicació de la DGT en la qual podran sol·licitar autoritzacions directament i obtenir-les en temps real.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button