Natura

Tallers sobre la necessitat de preservar el medi marí

L’Associació de Veïns del Port de Pollença ha fet feina amb Arrels Marines realitzant tallers i sortides de camp per conscienciar els nins i a les nines de la necessitat de conservar el medi marí.

Durant el mesos de maig i juny; 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO del Col·legi Monti-Sion; amb 4t A, 4t B i 4t C d’ESO i 1r de batxillerat de l’IES Guillem Cifre de Colonya han participat en aquests tallers.

Els tallers s’han estructurat amb dues sessions per grup, excepte en el cas de l’IES Guillem Cifre de Colonya que només s’ha fet dins l’aula. En els altres casos, s’ha duit a terme una part teòrica dins l’aula i després una sessió a la platja de Tamarells.

Arrels Marines és una organització local, construïda per gent de les Illes Balears que tenen una passió conjunta: l’amor per la mar Mediterrània. Els tallers que du a terme són d’educació ambiental, conservació marina i ciència ciutadana enfocada a la situació actual de la badia de Pollença i tota la problemàtica que sofreix.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button