MunicipiNatura

L’associació Cap de Fibló demana el fi dels pesticides

"L'agricultura ecològica pot alimentar el planeta".

Els biocides sintètics (plaguicides, pesticides, insecticides o herbicides) són una de la causa de pèrdua de biodiversitat descomunal i causants d’algunes malalties i intoleràncies per als ésser humans. Com el càncer i la celiaquia en el cas del glifosat.

“La indústria química, amb les seves agressives campanyes de màrqueting, ens ha volgut convèncer que fer agricultura sense recórrer a fertilitzants i plaguicides sintètics no és possible. Res més lluny de la realitat. L’agricultura ecològica pot alimentar el planeta. I és la millor opció per protegir el nostre entorn i, per tant, la nostra salut”,

detalla l’associació Cap de Fibló.

Per aquest motiu, fan una crida a la utilització d’alternatives naturals que respectin l’entorn i les persones. I demanen que es deixi de vendre aquest tipus de productes als comerços agroquímics. A més, incideixen en què el coneixement de les ‘males herbes’ permet entendre el seu rol, ja que tenen la seva utilitat al mateix medi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button