EsportsMunicipi

Eu Moll Tennis Club guanya la penúltima jornada de la copa FTIB

Tots els resultats dels clubs esportius d'aquests darrers dies

EU MOLL TENNIS 

L’equip cadet va guanyar al Club de Tennis Sometimes 4-1 a la penúltima jornada de la copa FTIB a la confrontació que es va disputar en el poliesportiu del Port de Pollença el dissabte dematí.

En Gaspar Company, en Jaume Palmer i en Jaume Socias varen guanyar els seus partits d’individuals i decidiren l’eliminatòria. Amb la confrontació ja sentenciada es va disputar el dobles i la parella formada per Jaume Palmer i Gaspar Company també va superar a la parella de Palma. Valentin Dragne va perdre el seu individual.

Amb aquest resultat de 4 a 1 tot es decidirà a la propera jornada contra el Tenis La Salle. El campió de la confrontació que es disputarà el dissabte dematí en el Port de Pollença serà el campió d’aquest torneig.


BÀDMINTON POLLENÇA

Malauradament, les dues convocades per jugar a Eivissa el campionat de Balears no podran assistir a causa d’altres compromisos. No obstant això, hi aniran l’alcudienca Antia i la pollencina Paula. Aquesta darrera serà la més jove representant i es sent molt il·lusionada perquè es convertirà en una jugadora molt experimentada. Els campionats es disputen els dies 20,21 i 22 de maig.

Per altra banda, en Luis Mendez d’Alcúdia continua donant entrenaments als nostres en preparació pel Campionat de Balears Escolars, al qual han estat delecionats dos membres del club. “Desitjam que sobretot gaudeixin de l’experiència i tornin molt contents”, explica el Club.


FUTBOL POLLENÇA

Jornada positiva per a dos dels tres equips pollençins a futbol 7 d’empreses:

 • Panord Rentacar Formentor, segon classificat, va jugar a Sóller amb moltes absències, amb jugadors poc habituals i amb molts de canvis de posició. Va tocar remontar un gol de La Unión en el minut 12. El segon classificat va patir, va lluitar i va remuntar abans del descans gràcies a dos gols del killer Jaume Xumet (1-2). El defintiu 1-3 el va fer Alejandro Morillo en els darrers minuts.
 • El Bar La Bodeguita avança de la sisena a la quarta posició després de guanyar al Poblense Veterans (6-4). Els del Port de Pollença van encarrilar la victòria amb un 3-0 en el primer quart d’hora. En la segona part, els visitants ho varen intentar i de fet aconseguiren un parcial de 3-4 insuficient per aixecar els tres gols de desventatja amb els que varen arribar al descans. Segueix el frec a frec entre Juanlu Linares i Jaume Xumet, que encapçalen el rànking de màxims golejadors de la categoria. El davanter de La Bodeguita en duu 40 i el del Panord, 39.
 • El M. Collins Marbres Cuixac jugarà dimecres el partit que li tocava jugar contra el Port de Sóller i que va ésser aplaçat per noces d’un membre de l’equip a la que estaven convidats gran part dels jugadors.

A més, aquesta setmana el Bar La Bodeguita jugarà divendres a les 20:45h a Muro i, el mateix divendres a les 21h, gran derbi entre Panord Rentacar Formentor i M. Collins Marbres al Municipal de Pollença (1-1 en l’anada).


REIAL CLUB NÀUTIC PP

Aquest cap de sermana, els palistes del club s’han concentrat a l’embasament de Potillon do Castro, Verducido (Pontevedra) per participar als selectius nacionals de piragüisme. Els piragüistes classificats podran complir un dels seus somnis, formant part de la selecció espanyola a la Copa del Mundo de Sprint absoluta de Racice i per el Mundial Sub23 de Szeged (Hongria). Als quals han assistit els millors piragüistes nacionals, entre els quals es troben el nostre equip:

CLASSIFICACIÓ:

 • Maria dels Àngels Moreno i Maria del Mar Prats, Or C2 1000m
 • Toni Segura, Pere Antoni Prats, Joan Toni Moreno i Cristian Agu, bronze en C4 500m
 • Maria del Mar Prats i Maria dels Àngels Moreno, Or C2 200
 • Maria del Mar Prats i Maria dels Àngels Moreno, Or en C2 500m
 • Ander Aragón i Jaume Seguí, bronze C2 200m
 • Toni Segura i Joan Toni Moreno, or C2 500m
 • Toni Segura i Joan Toni Moreno, plata C2 200m
 • Pere Antoni Prats i Cristian Agu, setè en C2 1000m i novè en C2 500m
 • Ander Aragón i Jaume Seguí, cinquè en C2 1000m

Setmana també de vela a Cala Gamba. S’ha celebrat el Trofeo Durán de la clase Optimist:

 • Mercedes Borrás 2a classificada absoluta.
 • Xavier Capllonch 2n clasificat masculí.
 • Jan Horta 3r classificat masculí al grup Optimist D.
 • Alex Martí 5è classificat masculí al grup Optimist D.

I el Trofeu Interclubs Vinyes i bodegues Miquel Oliver de la clase Creuers:

 • Panarea (patron Joan Piza) 6è classificat en la regata.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button