Eu MollMunicipi

Declaracions per la tala de palmeres del Moll

Al lloc d'aquestes es faran noves plantacions

Des d’ahir, les xarxes socials s’estan omplint de queixes davant la tala de tres palmeres que es trobaven a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. El delegat, Andrés Nevado, ens ha explicat quins són els motius d’aquesta presa de decisions i les negatives conseqüències que s’haurien pogut produir en cas d’haver conservat aquestes plantes.

“No estam procedint a desfer-nos de tots els arbres i zones verdes del poble, únicament s’han llevat les que podrien suposar un perill, ja que es trobaven molt dèbils i podien haver caigut damunt la gent”,

ha expressat Nevado.

Per norma general, tots aquells elements que poden causar un risc, a l’hora de dur a terme una obra com la que s’està realitzant al mateix espai, s’elimina aprofitant l’aturada del pas de vianants o de la circulació. Al lloc d’aquestes palmeres, no obstant, se’n posaran d’altres.

“Es segueix la línia de noves plantacions al municipi. Ja hi ha uns 30 arbres nous a alguns carrers i places de Pollença i el Port, i encara falten molts més. Però la idea és plantar-los ja adults i forts, per això es complica trobar-ne als estocs de les jardineries”,

afegeix.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button