CulturaMunicipi

Arriba Sant Jordi carregat de llibres

Programació de Sant Jordi 2022 a Pollença

Pollença acull a Sant Jordi, el drac i la princesa amb bon temps i moltes ganes. Des de l’Ajuntament i les Biblioteques Municipals s’ha anunciat el començament de les festes, que enguany serà dimarts dia 12. L’encetada es farà amb un club de lectura infantil, a càrrec d’Irene Zurrón, autora de l’obra La tribu enmig de la muntanya.

Durant dues setmanes llargues, es duran a terme diferents activitats per a totes les persones amants dels llibres. Es decoraran les biblioteques, es realitzaran tallers infantils i visites guiades, hi haurà contacontes, presentacions i moltes recomanacions literàries.

El dia 23, Dia del Llibre i diada de Sant Jordi, a partir de les 9:00 hores, es podrà fer la passejada típica per carregar les bosses de llibres i roses. Acompanyats dels Xeremiers Orats; amb la posterior lectura del manifest, a càrrec d’Ariadna Llobera, i la sortida de la flama. A més, contacontes a partir de 4 anys El món de les rondalles a Can Llobera (11:00 h), per la qual s’ha de fer la inscripció prèvia a l’adreça mediadora@ajpollenca.net.

A la tarda, combat especial de Poesia del Poetry Slam Balears (18:00 h a la Plaça Major) i actuació de circ Aire, de la companyia Circo Activo (18:00 h al Claustre del Convent de Sant Domingo).

Comença el compte enrere…

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button