Municipi

La participació de la dissenyadora pollencina Caterina a “Maestros de la Costura”

Feim un recorregut de la seva experiència com aprenent

La dissenyadora de moda pollencina Caterina està actualment concursant al programa de televisió nacional RTVE “Maestros de la Costura”, on estant ja al cinquè programa de la cinquena temporada, hem volgut fer un recorregut per saber com està sent la seva experiència com aprenent.

En el darrer programa es mostra a una Caterina que ha tengut una evolució molt positiva respecte a quan va entrar al programa, encara que els jurats els van manifestar a la prova de llenceria que necessiten que comenci a entendre les proves a la perfecció després d’haver cosit un “top llencer” amb tela de biquini que impedia la correcta subjecció per portar-ho.

El “top llencer” dissenyat per Caterina.

A l’hora de treballar en equip a la prova que consistia a reproduir un dels vestits d’un desfil al que varen assistir, Caterina va demostrar gran versatilitat i cert lideratge que va fer que el grup arribés a temps per acabar el repte, però finalment la peça tenia molts errors de costura.

Pel darrer desafiament, que era el potencial per decidir si els participats eren expulsats o continuarien concursant, hem de celebrar que Caterina no va tenir cap problema per seguir en el programa, ja que el jurat va aplaudir el seu darrer treball fent menció a què els teixits estaven “fenomenalment escollits”, acord amb el maquillatge de la model i amb una gamma cromàtica molt encertada. De fet, la mateixa Caterina va afirmar que podia dir per primera vegada que estava totalment satisfeta amb la peça que havia realitzat.

Fins al proper programa, Caterina!

Programa complet
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button