Eu MollMunicipi

l’Ajuntament incompleix l’autorització d’explotació de la Platja del Port de Pollença

l’Ajuntament de Pollença incompleix la seva propia norma al no retirar tots els elements desmuntables de la platja del Port de Pollença, aquests haurien d’haver estat retirats una vegada es va finalitzar la temporada 2021, però alguns han perllongat fins ara, incomplint la prescripció número 4 de l’autorització que concedeix l’Area de mediambient per l’explotació de les platges. Aquesta prescripció que estipula la duració de l’autorització, termini de l’explotació i àmbit temporal, dicta el següent:

Les instal·lacions autoritzades hauran de ser retirades cada any en el termini de deu dies, a partir de la data de finalització de la temporada, en els períodes en els que no siguin objecte d’explotació, romanent com a mínim un mes desmuntades, excepte en els casos en què s’hagi sol·licitat autorització expressa. En cas contrari, l’Ajuntament procedirà al seu aixecament amb càrrec a la fiança definitiva dipositada. En cap cas podran ser retirades abans de dia 31 d’octubre de cada any, excepte que de mutu acord amb l’Ajuntament es decideixi fer-ho abans.”

Aquest digital, ha comprovat que alguns d’aquests elements desmuntables no es varen retirar en el termini de la data de finalització de la temporada i encara romanen a lloc. Demarcació de Costes ha advertit que si no es compleix la normativa, se’ls podria anular la concessió.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button