Municipi

Catalina Pascual s’estrena en el show televisiu “Maestros de la Costura”

Ahir vespre es va estrenar la quinta temporada del show televisiu “Maestros de la Costura”. Aquesta edició ha presentat algunes sorpreses com el retorn d’alguns concursants d’edicions anteriors i per als pollencins veure amb pantalla a una veïna, Caterina Pascual.

Caterina que té un especial talent per la moda i la costura amb estudis en el sector, ha aconseguit passar les proves d’accés al show. Per altra banda, ahir va estar a prop de l’expulsió, els nirvis de la televisió li varen jugar una mala passada i a la primera prova no va poder presentar res, per no haver calculat bé el temps.

A la prova per equips li va tocar actuar de capitana, de l’equip dels nous aspirants, la tasca reproduir un vestit del gran dissenyador Balenciaga se li entravessa a l’equip de Caterina, que rebentar a la primera de canvi, al primer problema o convertir tot en un caos. No va saber llegir els patrons, no va saber seleccionar la tela per a realitzar el vestit i no va saber arreglar el desastre que havia causat na Lili, amb la tria de les teles i l’oblit del tul necessari per a donar volum a la capa que completava el vestit. A conseqüència d’aquest descontrol la reproducció que presentaren no va estar a l’altura de l’aprovat.

Per sort, la pollencina va tenir més fortuna a la prova d’expulsió, en la que s’havia de transformar un batí en una altra peça, va aconseguir vèncer els nirvis i acabar la prova amb òptims resultats evitant l’expulsió.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button