Eu MollMunicipi

S’inicia una recollida de firmes per la supressió de les casetes de Ports

Més Esquerra Pollença ha posat en marxa una petició de recollida de firmes per la supressió de les sis casetes de la zona Portuària del Port de Pollença de Ports IB, a través de la plataforma Change.org.

Segons dicta la petició:

“El Port de Pollença mereix preservar el seu encant tradicional i històric.

Per aquesta raó, és inacceptable la creació d’una barrera visual permanent amb la construcció de sis casetes de formigó a la zona portuària del Moll.

És imprescindible la paralització de forma imminent de les obres de construcció d’aquestes sis noves construccions.

Ports de les Illes Balears conjuntament amb l’Ajuntament de Pollença han d’escoltar les mostres de rebuig de part de la ciutadania i iniciar els tràmits per a la supressió de les sis noves construccions permanents de la zona portuària del Port de Pollença.”

El projecta de Ports, ha causat molta controvèrsia entre els ciutadans del municipi, dissabte passat es convoca una concentració en el lloc per demanar la seva eliminació, a aquesta acudiren al voltant d’un centenar de persones. A hores d’ara aquest tema ha culminat amb aquesta petició de recollida de firmes amb el mateix objectiu.

Si vols conèixer l’estat de la petició pots fer-ho a través del següent enllaç: https://www.change.org/p/ports-de-les-illes-balears-supressió-de-les-6-casetes-de-la-zona-portuaria-del-port-de-pollença

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button