CulturaMunicipi

Pollença s’acomiada de Don Jaume Autonell

Fa poques hores ens em assabentat de la mort de l’estimat metge pollencí Don Jaume Autonell Reig, un pilar per la nostra comunitat i gran difusor de la cultura del nostre poble.

Aquest digital vol fer arribar el seu condol a la família i retre un petit homenatge a aquest gran home dedicat al poble. Com nosaltres molts de pollencins han volgut recordar la seva figura i les xarxes s’han omplert aquest matí de missatges d’acomiadament.

Don Jaume Autonell era un home del poble i per al poble, un referent per tots els pollencins. Va ser un metge excepcional sempre dispost i entregat als seus pacients, també fou president del Club Pollença impulsant iniciatives com el I Curs de mallorquí, impartit per un altre gran referent de la cultura pollencina, Miquel Bota Totxo. Sempre al costat de la cultura i les arts pollencines no oblida retre homenatge a Dionís Bennàssar i propulsar el cinema-amateur dins la nostra comunitat.

Don Jaume Autonell, un home que avui tots els seus veïnats em recordat i molts han qualificat de tot bondat i de gran persona, sempre dispost sense importat l’hora a ajudar i atendre els seus pacients, veïnats i amics. Gràcies Don Jaume per la teva entrega, tots els pollencins vos guardarem en el record. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button