Municipi

Set plans romàntics a Pollença.

Especial dia dels enamorats.

Avui se celebra Sant Valentí, mundialment conegut com el dia dels enamorats. Ohhhhh. A Pollença hi ha incomptables llocs molt romàntics on tenir una primera cita, fer-se el primer petó o celebrar aquesta diada amb la persona especial. Si bé és cert que cada racó és màgic si un hi és amb la persona correcta nosaltres n’hem destacat 10 amb un pla romàntic diferent per a casa un.

Pícnic matiner al mirador de Santuiri
Despertar-se prest, sense dir res i preparat una bossa de pícnic espectacular (suc de taronja, cafè en un termo, fruita tallada i un croissat) i una botelleta de cava freda. Despertar l’acompanyant i partir cap a santueri per, en arribar al mirador de fusta amb vista a la badia de Pollença, preparar unes estovalles i berenar en companyia. Romàntic nivell superior.

Fer nit al puig de Maria
Si sou amants de la naturalesa fer vespre al Puig serà fantàstic pels dos. Pujar abans que es posi el sol, veure la posta de sol un pic ser a dalt, sopar a la fonda i nit a una de les cel·les disponibles al monestir. Veureu com el sendemà matí, quan vos despertin els ocellets el vostre amor s’haurà multiplicat.

Passeig en barca i visita al caló
No tots tenim barca, però tots en podem llogar una, ja que hi ha opcions sense llicència que ens permetran tenir una cita ben especial. Què hi ha millor que fer un passeig romàntic en barqueta i visitar una cala poc concorreguda? Fer-ho amb qui més estimes.

Sessió de fotos al bosquet de Ca’n Botana
Si vols fer un regal original a la teva parella cerca un fotògraf que t’agradi el seu estil i planifica una sessió de fotos de parella al bosquet de la Cala, un escenari que sembla de conte de fades que us donarà un record especial del vostre amor.

Passeig de la maneta per La Gola
Pot ser que sembli de pradinets, però, els més grans sempre saben més de la vida. Un passeig per La Gola, donant menjaret als ànecs i fent aturada al miradoret per berenar, és un planasso romàntic tenguis l’edat que tenguis.

Bany nocturn a Cala Bóquer
Un pla més privat és fer l’excursió de Cala Bóquer d’horabaixa, sopar uns entrepans i fer un bany nocturn amb la parella. Amb sort estareu sols… guiño guiño. Recordau agafar llanternes per poder veure el camí a la tornada.

Proposició de mà a la talaia d’Albercutx.
Aquest pla requereix ajuda, però una ocasió així ho mereix. Engatusa algun amic perquè deixi preparat amunt de la talaia d’Albercutx una botella de cava freda amb dues copes i l’anell de la proposició. Puja amb la parella i pujau. Procura que coincideixi amb la posada del sol. Quan pugi i es trobi l’anell i es giri ja hauries d’estar agenollat. La resta és cosa seva. Sort!

I recorda que si vols fer un regal a la teva parella per aquest dia no hi ha res més romàntic que el comerç local!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button