Municipi

Aquest Nadal, més que mai, consumeix a casa.

L’associació Teixit Empresarial de Pollença ha començat una iniciativa per animar als pollencins a cercar dins el mateix municipi a l’hora de fer les compres o buscar serveis. Creant la marca Emprèn Pollença han duit a terme diverses accions destinades a donar a conéixer els seus establiments i serveis, fidelitzar els clients que ja tenien i recordar al poble que no cal buscar a fora el que ja tenim a casa.

Es tracta d’un total de 50 negocis de Pollença i 17 del Port de Pollença: https://comprapollensa.com/asociados

Aquesta agrupació va sorgir de la unió de diferents associacions que volien créixer més per a poder dur a terme accions més significatives. De fet, hi ha cabuda per a qualsevol empresa que en tengui ganes i en els seus estatuts disposen que l’únic requisit per a formar-ne part és tenir la domiciliació fiscal al municipi de Pollença. 

Un sorteig de mil euros per a compres locals l’esdeveniment més destacat d’aquestes festes:

I per als que els agrada fer compres en línia també els ho han facilitat creant una web, www.comprapollensa.com on els diferents establiments posen a la venda els seus productes que es poden passar a recollir al lloc físic o es poden fer arribar a casa directament.

Són temps difícils pel petit comerç, però amb empentes com aquesta esperem poder fer front a les grans corporacions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button