MunicipiPollença

‘Tocats d’ala’ dona part del benefici a ‘ l’assacio Prodis’

Els Dj's del Tardeo se solidaritzen amb Persones en diversitat funcional

Tocats d’ala , són els DJs que actuaren el Tardeo d’aquest passat cap de setmana, han decidit donar part dels seus beneficis a Prodis, que té un compromís en contribuir millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, promovent la seva plena inclusió a la societat.

Els pollencins Serguio Gomez, Jaume Cifre i Damià Cardell, són un grup DJ’s anomenat: Tocats d’ala. Els joves han aportat un 25% dels seus beneficis a Prodis. El Tardeo és el seu primer esdeveniment conjunt, però la seva idea és que totes les actuacions i esdeveniments amb les que treguin un benefici econòmic, es faci una donació a alguna fundació sense ànim de lucre de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X