MunicipiPollença

La Fira continua intacta tot i les previsions de pluja

Miquel Llobeta: "Muntant els preparatius i mirant al cel"

A Pollença mantenen intacta la programació de La Fira, la qual s’inaugurarà aquest divendres al Claustre de Sant Domingo. El regidor de Fires, Miquel Llobeta, assegura que en aquests moments tot “segueix segons la cosa programada i fent el que la borrasca ‘Blai‘ ens deixa”. És a dir, estan “muntant els preparatius i mirant al cel”.

Per ara no s’ha cancel·lat cap activitat. Això sí, el concurs d’arròs sec es farà a Ca n’Escarrinxo i no a la plaça de Ca les Monnares. És un canvi per precaució, ja que al solar es podrà instal·lar una carpa per si un cas plou. Aquesta també servirà per a la festa d’horabaixa que està planificada.

Ara bé, saben que si les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) no estan equivocades, el cap de setmana arribarà acompanyat de mal temps. De fet, s’ha activat l’avís groc per pluges fins dissabte i es preveu que les precipitacions també siguin protagonistes el diumenge. “La tardor duu aquest temps i sabem que no és fantàstic, hem de conviure amb ell”, afirma Llobeta.

Tot i que les intencions no són anul·lar-la, reconeixen que si la meteorologia fa inviable la seva celebració en qualque moment, es veurien obligats a suspendre La Fira. Una decisió que ja varen haver de prendre fa dos anys, el 2019.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button