EsportsMunicipi

‘Miss Mia’ guanya la VI Copa Princesa Astúries i es classifica pel mundial

Enrique Galindo: "Hem hagut de lluitar molt, però hem aconseguit el nostre objectiu"

Enrique Galindo de l’embarcació Miss Mia, juntament amb el seu equip, Tomeu Fiol i Miguel Morro, han guanyat el campionat Copa Princesa d’Astúries de pesca d’Altura Curricà. Així, també han guanyat la classificació general del campionat d’Espanya i es classifiquen per representar l’any que ve Espanya al Campionat de Pesca d’Altura.

El campionat de pesca d’Altura Curricà s’ha celebrat a aigües asturianes del 29 al 31 de juliol al port esportiu Marina Yates de Gijón. El pollencí Enrique Galindo ens ha explicat que “el mar d’Astúries és molt diferent, per ells la mar està bé amb onades de dos metres, el primer dia ens vam quedar impressionats i va ser un dia bastant dur”.

En la primera jornada, ens conta que van decidir seguir les recomanacions de companys i diferents pàgines i van anar a una zona “on estàvem tots sols”. Van fer un total de 26 captures amb un pes total de 193 kg i es van col·locar en primera posició.

El segon dia, van optar per anar al mateix lloc, però “no ens va anar tan bé. La mar estava bastant moguda i no va haver-hi tant de peix”. Així i tot, gràcies als grans onze peixos pescats, van quedar els primers amb sis kg de diferència dels segons, “va estar molt ajustat”, afirma Galindo.

“Hem participat en els tres campionats de la Copa d’Espanya i no ha estat fàcil arribar fins aquí, hem hagut de lluitar molt, però hem aconseguit el nostre objectiu, que era aconseguir punts per anar al mundial i objectiu aconseguir; la pròxima més i millor”, manifesta.

Classificació VI Copa princesa Astúries

1er Classificat: embarcació MISS MIA amb 287.240 punts i peça major de 14.200 quilos (Balears).

2on Classificat: embarcació TXITXIRO amb 281.480 punts i peça major de 11.020 quilos (Euskadi).

3r Classificat: embarcació NUEVE OLAS amb 275.260 punts i peça major de 15.920 quilos (Astúries).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button