MeteorologiaMunicipiPollença

Un cap de fibló sembra el caos a la Plaça de Pollença

Desperfectes i por són les conseqüències del temporal viscut al municipi

Poc després de les 23 hores del vespre d’ahir es va produir un cap de fibló a la plaça Major causant desperfectes i por al seu pas. El temporal va obligar a arraconar i tancar els restaurants de la plaça en temps rècord. La Policia Local va assistir al lloc dels fets als minuts per atendre possibles problemes relacionats amb les fortes ratxes de vent.

Aquest matí, ens hem acostat a la plaça Major on hem pogut veure que han retallat la part central del paperí que engalana el lloc per les festes patronals. Durant el cap de fibló, la decoració es va veure molt afectada i, per aquest motiu, han retallat la part més perjudicada -que quedava gairebé arran del terra-.

A més, hem volgut parlar amb alguns dels restaurants afectats, qui ens han contat que “va ser un moment de molt de caos, vàrem dir a la gent que comences a entrar dedins i els cambrers vàrem començar a tombar els para-sols i retirar tot”. Altres, ens diuen que “feia por, molta gent es ficava davall de la taula però en veure que ni per aquestes entraven dintre el restaurant”.

Quant als desperfectes, ens han explicat que “res greu, algun para-sol doblegat i alguna copa rompuda, però dins el que cap, bé”. D’altres ens expliquen que “no hem tengut desperfectes materials, però si molt de caos dedins amb tot col·locat de pressa i corrent”.

A continuació, podeu veure imatges del moment:

Després de la tempesta arriba la calma

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button