Eu MollMunicipi

Tonny Triguero, del Port de Pollença, ens fa un repàs per la seva trajectòria musical

Actualment es troba enllestint el disc que treurà aquest 2021 amb el grup Es Fossers

Tonny Triguero, del Port de Pollença, ha estat lligat gairebé durant tota la seva vida al món de la música, sobretot al rock. Des dels quinze anys, ens conta, que ha format part de diferents grups i, des del passat confinament, amb la quantitat d’hores i dies que vam haver d’estar tancats a casa, s’ha llançat a la música en solitari, sense deixar de banda el treball en grup.

Toni Triguero

Triguero ha explicat a Som Pollença que sempre ha compost les seves cançons acompanyat de la guitarra acústica, inspirant-se en el que sent en el moment en què les escriu i que, realment, “la inspiració et ve quan menys t’esperes”, afirma el músic.

Tot i que no es dedica plenament a la música i que aquesta és el seu hobby, destina tot el temps lliure de que disposa als assatjos, tan amb els dos grups dels quals forma part- Es Fossers i Jadash– on és guitarra solista i vocalista, respectivament, com el seu treball individual. En el passat, també ha estat integrant de Salto al Vacío, del qual formava part també el cantant del conegut grup Ses Bubotes, i de Ilogic Creatures. En ambdós ha estat guitarra solista.

Es Fossers- Bici

Al llarg de la seva trajectòria musical, ha publicat diferents discs, amb els quals ha guanyat diferents premis, com el primer d’Art Jove. El primer disc publicat fou al 2017 i el proper, amb el qual està treballant actualment, arribarà aquest 2021 amb el grup Es Fossers.

Pel que fa al seu treball en solitari, “la meva idea és treure un disc amb 10 o 12 cançons meves”, afirma el cantant. De moment, podeu visualitzar a la part superior, el darrer vídeo que ha publicat al seu canal de YouTube amb el tema “Volver a despertar“.

Toni Triguero
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button