MunicipiSalut

Toc de queda a les 23 hores i ampliació dels horaris a la restauració

La intenció és facilitar que la restauració pugui oferir sopars a les terrasses entre les 20.30 i les 22.30 hores

El Govern ha decidit ampliar l’horari de les terrasses els capvespres i ampliarà el toc de queda fins a les 23.00 hores des d’aquest dissabte per facilitar que bars i restaurants puguin oferir servei de sopar. El Govern es reuneix aquest dijous a la Mesa de Diàleg Social per plantejar el procés de desescalada a partir de dilluns, data en la qual s’aixequen les restriccions que estan en vigor.

El plantejament inicial de l’Executiu és mantenir els actuals horaris, amb l’obertura de les terrasses fins a les 17.00 hores i habilitar un horari de sopars que podria començar a les 20.30 hores i prolongar fins a les 22.30, però només de dilluns a dijous al cas de Mallorca. Per tant, les terrasses podran obrir en dos torns, fins a les 17.00 hores el primer, i entre les 20.30 i les 22.30 el segon.

La relaxació de les terrasses i del toc de queda no tendrà conseqüències en l’interior dels establiments d’hostaleria, que romandran tancats per ara. La consellera balear de Salut, Patricia Gómez, ha assegurat aquest dimarts al Parlament que hi ha evidències que en els interiors hi ha més risc de contagi perquè són espais tancats i els clients no porten la màscara de manera permanent.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button