Eu MollMunicipiPollença

Voluntaris i Parròquies de Pollença i Moll organitzen una recollida de Panades

La recollida serà diumenge 21 i es repartiran a les famílies necessitades dels Serveis Socials de Pollença

Uns veïns del Moll han organitzat una recollida de panades. Per dur-ho a terme, s’han posat en contacte amb l‘Àrea de Benestar Social i les Parròquies de Pollença. Així, s’han coordinat i han organitzat una recollida de panades que aniran destinades a famílies d’acollida de Serveis Socials del municipi.

La recollida es durà a terme en horari de missa diumenge 21 de març a la porta de la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels a Pollença i al Moll a la porta de l’església de la Mare de Déu del Carme.

Amb aquesta iniciativa fan una crida a totes les persones i entitats que vulguin col·laborar i aportar panades. Una vegada finalitzada la recollida, el mateix dia s’organitzaran els lots de panades al CDA (Centre Distribució Aliments) del Port de Pollença i es congelaran.

Quan es podran recollir les panades?

Per poder anar a la recollida de panades, s’ha de formar part dels Serveis Socials del municipi. Ja que, sabran quants membres formen cada família i es durà un control. Del 22 al 25 de març es repartiran a les famílies que tenguin cita i a la resta, entre el 24 i el 26 de març.

En el cas que no hagués panades per tothom, els voluntaris ens han explicat que les demanarien als forns locals. Així, ningú es quedaria sense.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button