MunicipiSuccessos

Falses cridades telefòniques per vacunar de Covid19 a domicili

Sanitat ha confirmat que es tracta d'informació falsa

La Policia Local dóna una avís a la ciutadania a través de les xarxes socials sobre les falses cridades telefòniques que s’estan fent, oferint un servei de vacunació de Covid19 a domicili.

Des de la Conselleria de Salut i Consum, s’ha confirmat que es tracta d’una estafa i demanen a la gent que estigui atenta davant aquest tipus de cridades. A més, des de la mateixa han indicat que la vacunació de la Covid19 tendrà inici a partir del 27 de desembre i començarà pels usuaris dels centres residencials.

Aquest engany podria suposar un risc per a aquelles persones més vulnerables, com ara les persones majors, ja que podria haver-hi una intenció delictiva o aprofitosa darrere aquest entramat. Per això es recomana que si algú rep una cridada d’aquestes característiques, ignori el missatge i extremi la precaució, ja que es tracta d’un frau.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button