MunicipiPollença

“Berena per PRODIS”, xocolata i coca per al Dia de la Persona amb Discapacitat

El Club Pollença repartirà aquest berenar a benefici de PRODIS

PRODIS, associació Pro-Ajuda a persones discapacitades de Pollença, llança una campanya junt al Club Pollença en el Dia Internacional Europeu de la Persona amb Discapacitat, el proper dijous 3 de desembre.

Cada any, els usuaris de Prodis anaven a la Plaça Major a fer una xocolatada i a celebrar-ho amb la resta de pollencins. Però enguany, a causa de la Covid19, han preferit reinventar-se i, per tal d’evitar aglomeracions, ho celebraran d’una forma diferent. Així, realitzaran formacions sobre autodeterminació, promocionant per xarxes socials un vídeo de sensibilització en col·laboració amb la UNAC.

En aquest any diferent, el Club Pollença no s’ha volgut quedar sense aportar el seu granet d’arena i ha decidit col·laborar amb PRODIS, oferint igualment xocolatada a partir de les 9h, baix el nom “Berena per Prodis”, per a aquella gent del poble que en vulgui, destinant així els beneficis de forma íntegra a aquesta associació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button