EducacióMunicipi

Educació avalua la situació de les infraestructures educatives de Pollença

Curiosa absència dels representants de UMP en la visita del conseller als col·legis del Moll

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, i el batle de Pollença, han visitat avui els quatre centres públics d’educació infantil i primària del municipi per tal de fer una valoració de l’estat de les infraestructures.

March ha destacat la importància d’aquesta visita ja que “tan important és fer centres nous com millorar les infraestructures existents”. El conseller ha explicat que l’objectiu de la visita és la de fer una primera avaluació de l’estat de cada centres, i elaborar un pressupost del cost de les intervencions previstes. Posteriorment es preveu signar  un conveni amb l’ajuntament per intentar que en acabar la legislatura els centres afectats vegin millorada la seva situació actual”.

En el cas del CEIP del Port de Pollença hi ha una necessitat important de eliminar barreres arquitectòniques i en el CEIP Miquel Capllonch, s’ha plantejat la necessitat de protegir els accessos de les aules d’infantil de la pluja. Crida l’atenció la absència dels regidors d’UMP durant el recorregut del conseller per les escoles del Moll, el delegat del Port de Pollença Andres Nevado ho atribueix a exigències de protocol pel Covid-19

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button