Municipi

Obert el termini per a presentar les sol·licituds d’ajuts de menjador

La situació marcada per la Covid19 ha duït a doblar el pressupost d'enguany

Des d’avui, 7 d’octubre, i fins el proper dia 21, es podran presentar les sol·licituds d’ajuts de menjador per aquest curs 2020-2021 que el Butlletí Oficial de Balears va publicar ahir en la Resolució de la convocatòria.

Així les diferents famílies ho podran sol·licitar en aquest termini de deu dies hàbils. En el cas d’alumnes d’incorporació tardana, es poden presentar propostes fins al 20 d’abril.

Aquest any s’han doblat aquestes beques fins als 7 milions d’euros, ja que ens trobam en una situació socioeconòmica especial per mor de la Covid19, lo qual fa que moltes famílies visquin situacions molt complicades i siguin més vulnerables.

Per tal de controlar la necessitat real dels sol·licitants, això es pot demostrar per dues vies: o bé tenint en compte la renda de l’any anterior a la sol·licitud de la beca, o acreditant tenir una situació laboral transitòria com a única font d’ingressos en el moment de la sol·licitud.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X