MunicipiPollença

S’acomiada el director de la Banda de Música

Emili Vivas s'acomiada amb molt de sentiment dels seus companys músics de la Banda

Segons ha informat ja l’ex director de la Banda de Música de Pollença, Emili Vivas, el passat 18 d’agost, s’anuncià el seu cessament definitiu per part de la nova Junta Directiva, el qual es feia efectiu el 31 d’agost.

Aquesta notícia deixà, a qui fou director de la banda durant 13 anys, molt sorprès i colpit, ja que la seva intenció era continuar en el càrrec com a director i, de fet, ja s’havia posat a les ordres de la nova junta directiva, anunciant-los la seva disposició a participar en els nous projectes i treballar junts en ells.

Aquesta notícia pareix ser que encara no havia estat posada en coneixement dels membres de la Banda per part de la Junta Directiva, fet pel qual Emili s’ha vist obligat a fer-ho ell mateix.

Tot i això, ha volgut demostrar l’apreci i agraïment que té cap als músics i l’estima que té cap a la Banda de Pollença: “Visca la Banda de Pollença!”.

Aquest es el text que ha enviat Emili als músics.

Bon dia a tothom.
Han passat ja gairebé dues setmanes des del meu acomiadament com a director de la banda de Pollença per part de la junta directiva.
El passat 18 d’agost, en Toni Coll me va anunciar el cessament definitiu en el càrrec, i que es faria efectiu el dia 31, notícia que no m’esperava i que em va colpir profundament, sobretot després dels dos bons concerts que vareu fer per la Patrona, pels quals vull donar-vos la meva sincera enhorabona.
Estic agraït per la implicació de tots vosaltres com a músics durant aquest temps, i a la vegada molt dolgut, doncs la meva intenció era continuar al meu càrrec de director de la banda.
Vaig posar-me a les ordres de la nova junta directiva des del primer dia, anunciant-los la meva disposició a participar als seus projectes i treballar junts, vaig seguir fil per randa les seves instruccions, inclús programant les peces que em varen proposar, però sembla que ells s’estimen més, simplement, canviar de director.
L’apreci que vos tenc després de 13 anys junts fa que cada dia que passi sense acomiadar-me de vosaltres em dolgui. Amb el meu silenci he donat l’oportunitat a la nova junta d’anunciar-vos ells la notícia, però aquest moment no arriba i jo necessit donar-vos, una vegada més, les gràcies.
Tampoc no es contarà amb mi per seguir amb les bandetes ni pel c@lor musical, un projecte fruit de la feina de molta gent, gràcies al qual la banda ha arribat a assolir la plantilla actual, i que desitj perduri en el temps.
Tot i això, esper tenir l’oportunitat d’acomiadar-me presencialment de tots vosaltres, els meus companys músics, quan reprengueu els assajos. Entretant, necessit un temps i posar distància, fet pel qual no contactaré amb vosaltres durant cert temps i vos deman que faceu el mateix. La junta ja vos aclarirà qualsevol qüestió a partir d’ara.
Una abraçada sense excepció a tothom que la vulgui.
Visca la banda de Pollença!
El que faig és poc important però és molt important que ho faci.
M.Gandhi

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button