MunicipiPollença

La Plataforma Pro Camins Públics Oberts, sobre l’accés a Cala Castell

Asseguren que és una errada evident per part de tribunals, tècnics, juristes i administracions

Els integrants de la Plataforma Pro Camins Públics Oberts han volgut manifestar la seva opinió sobre la aprovació de modificació del PGOU de Pollença de supressió de la servitud d’accés a Cala Castell.

Així, el passat 27 d’agost, des de l’Ajuntament es va acordar aprovar la modificació del PGOU per la seva adaptació al Pla d’Ordenació de Recursos Naturals (PORN) de la Serra de Tramuntana. Això s’aprovà a través de la supressió de la servitud d’accés a la mar i al Castell del Rei pel Camí de Ternelles.

La Plataforma, per la seva part, vol manifestar “la nul·litat radical de l’acord d’aprovacio inicial pel qual hi ha hagut una vulneració de l’article 117.1 de la Llei de Costes, pel fet de no haver-se sol·licitat l’informe preceptiu al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic”. D’aquesta manera, asseguren que la informació que s’ha posat de cara al públic és incompleta, vulnerant així la transparència administrativa.

En conclusió, des de la Plataforma manifesten l’errada feta per part dels tribunals, tècnics, juristes i administracions, en relació a aquest assumpte, ja que asseguren que el PORN no hi té cap competència en aquests afers, tal i com s’exposa en l’article 1.2 i en el mapa 644-5, on ja se n’exclou els camins de Cala Castell i del Castell del Rei.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button