Municipi

Un estiu desastrós pels taxistes de Pollença

En el mes d'agost s'ha arribat només a una facturació del 20% respecte als altres anys

La Covid19 i els pocs turistes que han arribat al municipi, i a l’illa en general, han provocat una situació desesperant per als taxistes i les seves famílies.

Nofre, president dels taxistes de Pollença, ha assegurat que la manca de turistes aquest estiu els ha afectat de forma negativa, arribant a facturar, aquest agost, només el 20% respecte als altres anys. Per altra part, afirma que quasi no han rebut ajudes, pel fet de ser autònoms, i per tant no han pogut fer ERTOS.

Esper no tornar a viure cap crisi més com aquesta.

El president ha explicat que “aquesta crisi sanitària ha afectat de forma molt més significativa que la crisi econòmica de 2008, on almanco teníem feina. Esper no tornar a viure cap crisi més com aquesta”.

Gel desinfectant, mascareta obligatòria o l’ús de pantalles, són algunes de les mesures que han implantat els taxistes per tal de mantenir la higiene i seguretat en el vehicle. Nofre ha volgut remarcar que, fins ara, cap taxista ha passat el coronavirus, d’un total de 40 que formen la flota, una dada molt positiva.

Aquest hivern pròxim es preveu dur, ja que “aquest estiu no hem tengut gaire ajudes i no hi ha hagut feina. Per això, de cara a l’hivern haurem de fer front a despeses sense haver tingut guanys considerables durant l’estiu”, comenta el president dels taxistes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button