Municipi

L’alquiler de llarga duració capta part del sector d’alquiler vacacional

La gerent d'HABTUR assegura no tenir constància d'aquests fets

Durant aquest estiu atípic, durament afectat per la presència de la Covid19, l’arribada de turisme ha anat minvant sobretot a causa de les restriccions imposades pels països europeus de procedència. D’aquesta manera, moltes vivendes que abans s’ofertaven en el mercat d’alquiler vacacional, ara han passat a oferir-se en el sector d’alquiler de llarga duració. Així, segons l’Associació Balear de Serveis Immobiliaris, s’estima que aquest volum de vivendes que han passat d’un sector a l’altre es troba entorn al 30%.

La gerent d’HABTUR reacciona a la notícia

Maria Gibert, gerent de l’Associació d’Habitatges de Lloguer Turístic, ha assegurat que aquesta afirmació per part de l’ABSI els ha sorprès i no en tenien cap constància dels fets que han afirmat, ja que el perfil dels propietaris que solen oferir una vivenda d’alquiler vacacional i el dels que ofereixen alquiler a llarg plaç, és diferent. Tot i així, ha dit que si que s’han trobat alguns casos en particular, pocs, però no un 30% tal i com ha assegurat l’ABSI.

Gibert ha explicat que la majoria de propietaris aquesta temporada han acabat ajustant els preus, però que de cara a la temporada que ve no es preveu una baixada escessiva dels mateixos, ja que des d’HABTUR esperen haver-nos recuperat el màxim possible d’aquesta crisi i haguem arribat a una situació normalitzada.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button