Municipi

“Feim un cafè?”: estrena del curtmetratge de Marabans a Can Moixet, amb convidats pollencins

A la presentació haurà algunes figures importants de les darreres Patrones

Fa unes setmanes,  ús mostràvem el rodatge que s’havia dut a terme a Can Moixet. Doncs demà dissabte 25, sortirà a la llum el resultat. Es tracta d’un curtmetratge que lliga el paper del cafè com a element d’unió de les⁣ persones en una època de distanciament social imposat. ⁣Ha estat dirigit pel director Ernest Riera i s’ha gravat íntegrament al bar de Can Moixet.

La marca promocionada es Marabans Coffe&Tea, i el seu propòsit és retre homenatge als bars i restauradors de les Illes Balears en un moment tan complicat per a tots ells, com està sent la crisi de la Covid-19. La idea principal de la marca era realitzar un espot publicitari, però la productora, Vivir del cuento, els va proposar realitzar un curtmetratge, i així ho han fet.

Un dels motius pels quals decidiren gravar a Can Moixet és perquè cercaven “un cafè emblemàtic, i l’Espanyol era perfecte”. Els protagonistes principals són el cafè i l’actor Rafel Ramis, reconegut a les Illes.

El curtmetratge s’estrena demà a les 21 hores a la Plaça Vella de Pollença en un acte que serà presentat per la periodista pollencina Neus Albis. L’aforament serà limitat.

A més de la presentació del curt, també hi haurà l’espai d’un “Cafè a la fresca” dins l’àmbit de les festes de la Patrona. A aquest espai es reuniran alguns dels càrrecs de la Patrona dels darrers tres anys, a manera d’homenatge. Més concretament, hi haurà tres Draguts: Biel Ferragut (2017), Sebastià Vila (2018) i Andreu Cladera (2019); i tres Joan Mas: Ramon Perelló (2017), Joan Vanrell (2018) i Jaume Simó (2019). Aquest darrer, anirà acompanyat del seu pare i el seu padrí (Jaume Simó Amengual i Jaume Simó Plomer, respectivament). Qui també han tingut papers importants dins la història de la Patrona essent Joan Mas i envenant als protagonistes de cada Patrona durant anys.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button