MunicipiPollença
Destacat

Torna el mercat, tornen les paradetes

Es reinicia amb un 50% dels seus venedors

Avui, diumenge 14 de juny, el mercat torna als carrers de Pollença.
Després de tres mesos de confinament i desescalada, la normativa finalment permet el retorn de les paradetes del mercat.

De moment, es reinicia amb tan sols el 50% dels venedors. La finalitat es mantenir les mesures de seguretat i higiene. Per aquest motiu, se senyalitzarà a terra la distància interpersonal recomanada, i es comptarà amb la presència de la policia per tal d’evitar aglomeracions de gent.

El mercat es distribuirà en 3 zones. Els llocs amb productes agroalimentaris se situaran al llarg de la Via Pollentia, continuant pel carrer Alcudia i Pius XII.
Tota la zona de roba, calçat i drogueria estarà situada a la Plaça de Ca els Monnares, mentre que la Plaça Major albergarà les paradetes d’artesania, bijuteria o floristeria.

Miquel Llobeta, regidor de Festes i Mercats, explica que “mentre el mercat només sigui accessible per a un 50% dels venedors, es durà a terme un sistema de torns rotatius al qual s’ha anomenat Mercat A i Mercat B”. Aquesta rotació setmanal afecta a tots els venedors, excepte als de la indústria agroalimentària, que disposaran del 100% dels seus llocs cada setmana.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button