Municipi

L’Ajuntament estudia ampliar les ajudes pels autònoms

Incrementarà el crèdit amb un total de 150.000 €

Des de l’Ajuntament de Pollença s’estudien complementar les ajudes per autònoms que donen des del Govern de les Illes Balears amb diners municipals, explica el batle Tomeu Cifre. Estan a l’espera de poder signar el conveni amb la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball. Cifre indica, també, que incrementarien les ajudes amb un total de 150.000 €.

Des de la Conselleria van aprovar aquesta setmana “les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d’ajuts per reiniciar o continuar l’activitat per compte propi i consolidar el projecte d’autoocupació, dels autònoms afectats directament per la COVID-19, durant un termini de 7 dies a comptar des del dia següent a la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balear“. Més informació en aquest enllaç.

Dotació econòmica de les ajudes pels autònoms

Des del Govern indiquen que la quantia econòmica amb la qual es doten aquestes ajudes als autònoms són les següents:

  1. Si l’autònom sol·licitant no té treballadors contractats, se subvenciona amb 2.000€. Si és un autònom de temporada, se subvenciona 2.500€.
  2. Si l’autònom sol·licitant té contractats entre 1 i 2 treballadors, se subvenciona amb 2.500€. Si és un autònom de temporada, se subvenciona 3.000€.
  3. Si l’autònom sol·licitant té contractats més de 2 treballadors, se subvenciona amb 3.000€. Si és un autònom de temporada, se subvenciona 3.500€.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button