Municipi

Carn de me i porcella a domicili

Martí Solivellas: "Junts i consumint els productes dels nostres pagesos, podrem sortir d'aquesta pandèmia"

Des de la Cooperativa de Pollença repartiran carn de me i porcella a domicili. Aquest servei no només facilitarà l’estada a casa dels pollencins i pollencines, sinó que també servirà per donar sortida al producte local que es va acumulant als magatzems. Martí Solivellas, president de la cooperativa, ens ha explicat que tenen molts mens en estoc. Afegeix que aquest és un bon moment per llançar el servei, ja que d’aquí a dues setmanes és Pasqua i la tradició ens condueix a fer panades, frit i me rostit.

Per poder ser un usuari, cal fer la comanda al 971.534.146 abans del dilluns a les 13’00 h. Amb el temps, esperen implementar un correu electrònic i un WhatsApp per posar a disposició dels clients, però encara no està habilitat. El repartiment a domicili es farà els dimecres capvespres o els dijous dematí en cas excepcional. Els preus són:

  • Una porcella sencera d’entre 5 i 9 quilos per 55 € (IVA inclòs)
  • Mitja canal de me per 40 € (IVA inclòs)
  • Un me sencer per 75 € (IVA inclòs)

Hi ha possibilitats que aquest servei s’estengui una vegada s’acabi el confinament imposat.

Com està afectant l’estat d’alarma a la cooperativa?

“Ha estat una mala galtada. El nostre producte està dirigit a la restauració i a l’hostaleria, i està tot tancat. Les vendes han caigut en picat, són un 20% del que eren la temporada passada”, assegura Martí Solivellas.

Per posar remei a aquesta situació, des de la cooperativa han posat en marxa el servei a domicili de carn de me i porcella. També estan en fase de negociació amb les administracions competents per poder posar un preu de retirada al seu producte, sigui com a donació a alguna ONG o per persones necessitades.

El president de la cooperativa assegura que en aquests moments s’està demostrant “que els pagesos i els agricultors són necessaris per poder abastir de menjar a la població”. Recorda que per importar el producte es necessiten mitjans de transport, que ara mateix s’estan aturant tots.

“Junts i consumint els productes dels nostres pagesos, podrem sortir d’aquesta pandèmia”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button