MunicipiPolítica

Una sessió plenària atípica

S'ha celebrat a porta tancada i respectant les mesures higièniques

En un escenari d’estat d’alarma, l’Ajuntament de Pollença ha celebrat avui migdia una sessió plenària atípica. Tot i la situació actual, l’activitat institucional no atura. Hi ha tasques pendents que requereixen una actuació política. Durant aquest plenari ordinari del març s’han duit a debat l’expedient de reconeixement extrajudcial de crèdits i l’ordenança reguladora del preu públic per a lareproducció i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard / Cerdà, entre altres. Ara bé, l’esdeveniment s’ha duit a terme a porta tancada i respectant les mesures higièniques.

A continuació podeu escoltar la valoració que fan de la sessió plenària atípica tant el portaveu de Podem Pollença, Michael Muller, Toni Canàves de Junts Avançam i el batle, Tomeu Cifre:

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X