Municipi

Pollença es manifesta en contra de les agressions masclistes el dia mundial contra la violència de gènere

Francisca Cerdà i Tomeu Cifre llegeixen un manifest per condemnar les agressions masclistes a Pollença i al Port

Bianca Aguilar, Regidora d'igualtat

Avui és el dia Mundial Contra la Violència de Gènere i Pollença és un municipi que des de fa temps lluita per erradicar aquestes agressions. Les diferents iniciatives empreses per l’Ajuntament van ser reconegudes ara fa poc amb el distintiu per la igualtat de gènere, el que es va aconseguir gràcies al pla d’igualtat. La regidora Bianca Aguilar ha explicat a Som Pollença que per combatre aquest tipus de violència i fomentar la igualtat s’ha de convertir a l’Ajuntament en un exemple a seguir per la resta de ciutadans. També comentava que per canviar la mentalitat masclista que impera a la societat s’ha de treballar a les escoles, pel que des de la seva regidoria es fan tallers i xerrades als diferents centres educatius del municipi.

En motiu d’aquesta diada, el poble s’ha organitzat per condemnar la violència masclista. Ahir les companyes de La Mala Pècora van realitzar una jornada reivindicativa i avui dematí dos representants de l’Ajuntament han llegit un manifest per mostrar el seu rebuig cap a la violència de gènere, un al Moll i l’altre a Pollença. Els encarrgats de fer-ho han estat na Francisca Cerdà i en Tomeu Cifre.

Lectura del manifest per rebutjar la violència de gènere aquest matí al Port de Pollença

Moció conjunta d’Unides Podem, Alternativa i Junts Avançam pel 25N

Els partits a la oposició han aprofitat aquesta diada per presentar una moció conjunta que se debatrà en el plenari d’aquest dijous. Entre d’altres coses, Unides Podem, Alternativa i Junts Avançam proposen que Pollença es declari com un municipi de “Tolerància zero amb els maltractadors“, la contractació de psicòlegs perquè ajudin a les víctimes de la violència masclista i impulsar el pla autonòmic contra l’explotació sexual de dones i nines. En aquest enllaç podeu llegir la moció al complet.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button