EsportsMunicipi

El Club Bàsquet Pollença viu uns dies plens de victòries i aprenentatges

Aquestes són les novetats i els resultats esportius dels equips locals de bàsquet

Aquests darrers dos dies han estat intensos per al Club Bàsquet Pollença i hem estat pendents als resultats. El club ha compartit les seves victòries i els seus aprenentatges.

Equips femenins

  • L’equip Júnior Femení Interilles (Puerto Azul Suite Hotel) va viure una derrota contra el Sa Pobla Bàsquet Club. El resultat va ser de 59-66, ja que hi havia manca de concentració i una actitud desganada. A per la pròxima!
  • L’Infantil Femení Promoció (La Penya), va realitzar un bon partit contra el Club Esportiu colegio Basket Santa Mònica. Quedant a 91-40, gràcies a una primera part molt seriosa i una gran defensa durant tot el joc. La jugadora Aina Salom es lesionà al final del partit i les seves companyes enviaren un missatge d’ànims per a la seva recuperació.
  • Per altra banda, el Cadet Femení Preferent (Ehisa) va obtenir la seva victòria contra el Club Bàsquet Santa Maria amb un resultat de 29-79. Al començament, pareixia complicat arribar a aquest final, però les jugadores varen sortir-ne excel·lentment.

Equips masculins

  • Per una banda, l’equip Júnior Masculí Interilles (ib-red), que jugà a Eivissa contra el Club Bàsquet de Sant Antoni, guanyà amb un resultat de 53-134. Una bona defensa de l’equip pollencí.
  • L’equip Infantil Masculí Promoció (Jar-Dins), també va resultar victoriós de la 5ª jornada de la primera fase de promoció, davant del Club Bàsquet Joan Capó, amb un resultat de 57-78. El començament fou amb baixa energia, però després del descans, l’equip va sortir amb bon ritme, mostrant una millor concentració i intensitat.
  • El Mini Masculí Promoció (PEDIAnord), varen tenir un partit molt regular amb el Club Bàsquet Santa Maria. Però varen saber contraatacar amb velocitat i efectivitat. L’objectiu ara és seguir millorant (segur que ho aconsegueixen!).
  • Per acabar, el Sènior Insular Masculí (Ecoenergia Sistemas Solares), varen guanyar contra el Club Bàsquet de Capdepera per 45-66. El darrer període fou decisiu per al resultat. Es destacà per part del Club Bàsquet Pollença l’actuació de Toni Lluís.

Equips d’iniciació

  • Finalment, els equips d’iniciació també gaudiren de jugar. Iniciació Vermell 2016 (Cavallet del Dimoni) disputaren el seu amistós amb el Club Bàsquet Consell. L’equip d’Iniciació Negre 2017 (Trias Assessors / Gestió 3) debutà també davant el Club Bàsquet Nord. Els dos primers partits de la temporada i amb bon resultat. Es continuarà treballant per al seu procés.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button