Esports

La pollencina Àngels Llobera aconsegueix el triomf en categoria femenina en la distància llarga de la Trail dels Fars

La novena edició de la Trail dels Fars va coronar a la pollencina Àngels Llobera com una de les grans protagonistes dels 46 quilòmetres en una jornada magnífica per al Trail Run, una prova que ahir diumenge va comptar amb més de 700 atletes a l’illa de Menorca.

Llobera es van imposar amb un ritme més alt que els seus rivals de principi a fi, fins a la seva entrada en la zona de meta, en la Piscina Municipal de Ciutadella amb un temps final de 4.21:11. En la segona posició en categoria femenina varen entrar Maria Fiol i Mari Allès que va ser tercera.

Juntament amb Àngels Llobera, Guiem Durán s’emporta el trionf en la distància llarga /marató de la Trail dels fars, en la categoria masculina. El campió ha invertit 3 hores, 33 minuts i 12 segons a completar el circuit, acabant per davant d’Albert Martínez i Alberto Auresanz, que varen completar el podi masculí.