Esports

Resum dels resultats esportius del cap de setmana als clubs del municipi

Fem un repàs dels resultats obtinguts aquest cap de setmana

Victòria del Pollença i Port FC per 2-4

El passat dissabte, el primer equip del Pollença i Port FC s’enfrontà, en el cinquè partit de la temporada, al CD Llubí al camp de Ses Comes on, tot i finalitzar la primera part perdent, acabà obtenint la victòria per 2-4.

Els pollencins aconseguiren remontar un 2-1, un primer gol marcat per Pep Frontera, quan al minut 85 arribà l’empat per part de Marcos. Les bones jugades no abandonaren als pollencins, els quals es posaren 2-3 per davant els contraris en el minut 86 amb un gol d’Adrian, per acabar rematant i guanyant l’encontre per 2-4, amb un segon gol de Marcos.

D’aquesta forma, l’equip municipal ja compta amb quatre victòries i només una derrota. Ara toca entrenar per a preparar el proper partit d’aquest diumenge que ve al Port de Pollença contra S’Horta i un segon partit, dimarts dia 12 a les 20h a Can Picafort.

Triple victòria dels tres equips del municipi de Futbol 7 Empreses

En la jornada 3, els tres equips del municipi que participen en la Lliga de Futbol 7 Empreses obtingueren la victòria en els partits que disputaren, tots ells, el passat divendres 1 d’octubre.

Per la seva part, Bar La Bodeguita va vèncer per 2-5 davant el CE Búger en el Camp Municipal de Búger. Pa Nord-Rentacar Formentor, per altra part, també obtingué la victòria per 2-0 davant la UE Alcúdia F7 dins el nostre camp. Finalment, M.Collins-Marbres Cuixac, qui també jugà en camp dels contraris, guanyà per 0-5 contra La Unión Sóller.

Primer partit de lliga guanyat per l’equip sènior masculí del Club Vòlei Pollença

Bones notícies arriben també des del Club de Vòlei Pollença, on l’equip sènior masculí aconseguí una gran victòria fornt a un gran lluitador CV Ciutadella per 3-1 en el seu primer partit de lliga.

Font: @voley_cvpollença

Resultats del cap de setmana del Bàsquet Pollença

Poc a poc els equips del Bàsquet Pollença van donant inici a la lliga i aquest cap de setmana, amb molt bons resultats.

L’Infantil Femení Especial va vèncer per 71-64 davant un bon CB Andratx en un partit amb moltes errades en la passada i en les finalitzacions aprop de cistella que dóna una idea dels detalls a millorar a curt termini.

Per la seva part, l’Infantil Masculí Especial també va obtenir la victòria contra el Bàsquet Sineu, finalitzant el partit en un 76-47. Es va treballar a un bon ritme durant tot el partit però amb una defensa regular que només cedí en els darrers minuts quan el partit ja era sentenciat. Tot i així, s’emporten molt bones sensacions d’un grup que té un marge de millora molt imporant.

Debut amb victòria també pel Júnior Masculí Preferent en un 70-47 davant CB Sa Cabaneta, en un partit on lluitaren fort a cada punt d’avantatge.

El Júnior Femení Promoció, per la seva part, aconseguí una nova victòria, 65-31, contra el CB Joan Capo, demostrant una millora en defensa, lo qual permeté jugar amb solvència en atac, fent un joc vistós i compartint pilota i atacant amb velocitat.

Per altra part, el Júnior Masculí Especial aconseguí una segona victòria, aquest cop davant el Bàsquet Manacor on es notà el bon treball fet durant la setmana, demostrant així un bon ritme en atac.

Victòria també pel Cadet Masculí Preferent, 94-36, contra Sa Pobla BC, després d’una sortida no massa intensa, lo quals els va fer imposar el seu ritme i aconseguir el resultat final.

El Cadet Femení Preferent, per la seva part, no aconseguí tan bons resultats com els equips anteriors en el seu primer partit i fou derrotat davant Sa Pobla BC amb un resultat de 37-58, on no van poder fer front a l’avantatge física imposada per les pobleres.

En relació al Cadet Femení Especial, debutà amb victòria amb un final d’infart després d’un molt bon partit que finalitzà amb el marcador a 61-66 contra el Club Sant Josep Obrer.

El Cadet Masculí Especial IbRed Internet també va vèncer contra Petra per 55-110 en un partit controlat des de l’inici.

Finalment, el Cadet Masculí Especial CBMuro Celler La Parra també va guanyar front al CB Consell per 68-61 amb una victòria merescuda i un bon aprenentatge de cara a la setmana d’entrenaments i el proper partit.

Gran participació de Secció De Muntanya Club Pollença a la CxM Puig Roig

I ahir tingué lloc la cursa CxM Puig Roig on hi hagué una gran participació per part dels corredors i corredores de Secció de Muntanya Club Pollença.

Font: @smuntanyaclubpollenca
Francesc Vicens en primer lloc

Entre ells es trobava Francesc Vicens, atleta del Club i també del Club d’Atletisme Pollença, qui aconseguí una primera posició en la categoria sub 23.

Per altra part, del Club Món d’Aventura, Hamal Villar Lázaro va ser guanyador en la categoria V30 i Marta Bernal quedar tercera en la categoria femenina V30.

Club de Bàdminton

Dissabte, 2 d’octubre, tingué lloc la darrera jornada dels jocs escolars de Mallorca de la temporada 2020-2021, on els jugadors del Club de Bàdminton Pollença arrassaren en les categories dels més petits.

En la categoria dels sub 11, Maya resultà campiona de Mallorca, mentre que en la categoria masculina, fou David qui es proclamà campió, quedant també Esteve en tercera posició.

Pel que fa a la categoria sub 13, les nines del CB Pollença no tingueren rival i el podi va ser tot ocupat per les pollencines: Zinab es proclamà campiona de Mallorca, Caterina quedà subcampiona i Noelia aconseguí el tercer lloc.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button