Esports

‘Miss Mia’ amb Enrique Galindo, subcampions del XXI Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura Curricà

La competició s'ha dut a terme el passat cap de setmana a Cala d'Or

El XXI Campionat d’Espanya de Pesca d’Altura en la modalitat curricà, organitzada un any més a Cala D’or a Santanyí i convocada per la Federació Balear de Pesca, ha tengut lloc aquest cap de setmana i ha comptat amb la participació de 44 embarcacions procedents de tot arreu d’Espanya. Aquesta competició puntua i és classificatòria per al Mundial de 2022.

El pollencí Enrique Galindo, ha participat junts els seus companys Tomeu Fiol i Jaume Perelló en l’embarcació ‘Miss Mia’. Dia 1 de juliol es va realitzar l’entrenament, on Galindo ens ha explicat a Som Pollença que va anar a “investigar la zona i a practicar”, amb bons resultats. Dia 2 i dia 3 es va disputar la competició. El ‘Miss Mia’ va pescar 9 tonyines -el màxim permès són 20- i realment, no s’esperaven “trobar-ne tants” i quedar en tan bona posició.

“Molt contents” de ser subcampions d’Espanya i preparats pel que vengui. A continuació, el vídeo de l’entrega de premis al Miss Mia:

Classificació XXI Campionat d’Espanya Pesca Altura Curricà

1er Classificat: embarcació CALABUCH amb 208.400 punts i peça major de 15.700 quilos (Comunitat Valenciana).

2on Classificat: embarcació MISS MIA amb 187.000 punts i peça major de 13.800 quilos (Balears).

3r Classificat: embarcació BLIXEN amb 169.000 punts i peça major de 15.900 quilos (Comunitat Valenciana).

Aquí podeu veure la classificació completa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button