EntrevistesEsportsVídeo

Bianca Aguilar, activitat esportiva, estades i piscines

La regidora espera que els tornejos populars per les festes es puguin celebrar

Fer esport individualment i en grup ja torna a ser possible. Jugar a pàdel o tenis per parelles és, de nou, una realitat. Però sempre amb unes mesures i condicions diferents a les quals estam acostumats. Durant una pandèmia mundial, les instal·lacions esportives municipals s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i així és com ho han fet a Pollença. Bianca Aguilar, regidora d’esports, ens explica com funcionen ara mateix els recintes municipals. Així mateix, explica que de moment no s’obriran les piscines municipals.

La regidora també fa referència parla dels tornejos populars de l’estiu i de les estades esportives. Augura que es podran dur a terme, tot i que sigui amb modificacions significatives.

Així mateix, Bianca Aguilar en aquesta entrevista fa referència a les curses que s’han vist aplaçades i a la mitja marató:

Els diferents clubs

Eu Moll Tennis Club

Després de dues setmanes de fer entrenaments per parelles, el club de tenis Eu Moll ja es prepara per començar els entrenaments grupals aquest dilluns. Estan pendents de que els hi “confirmin el protocol de seguretat” a seguir, el que farà que només inciin “els grups a partir de segons quines edats deixant els més petits per la propera temporada”, expliquen. Aquest, durant el confinament, “rebien diàriament exercicis a través de WhatsApp per mantenir la condició física.

lamenten no poder haver fet la festa de final de temporada on s’entrega “un guardó a tots els jugadors que han passat per l’escola”. Esperen pder-ho celebrar al setembre.

Corsaris Rugby Football Club

Els entrenadors dels infantils i juvenils dels Corsaris Rugby han seguit fent exercicis de mobilitat, flexibilitat i tabata a través d’Skype i Zoom amb els jugadors. Pel que fa als sèniors, entrenen de manera individual. Així mateix, estan pendents dels comunicats de la conselleria d’esports, la CSD i la Federació Espanyola per saber quan podran tornar a entrenar. Mentrestant, continuaran entrenant individualment i per instagram live.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X