MunicipiPolítica

Pressupost 2020 i mocions de l’oposició en aquest plenari

Ahir es va celebrar la primera sessió plenària emmarcada a la fase 2 a l’Ajuntament de Pollença, durant la qual s’aprovà de manera definitiva el pressupost general 2020. Però aquest tan sols és un dels 17 punts que conformaven l’ordre del dia. Va ser un plenari marcat per les mocions i propostes presentades pels partits que ara mateix es troben a l’oposició.

Les propostes d’Alternativa per encarar la crisi “post Covid-19”

Junts i Podem presenten les al·legacions als Pressuposts

Per una banda i de manera individual, Unides Podem va sol·licitar la derogació de la Llei Montoro i la modificació de la llei d’estabilitat pressupostària. Així mateix, la formació liderada per Michael Muller anaren a una amb Alternativa per Pollença, partit encapçalat per Marina Llobera, i presentaren dues mocions conjuntes. Una dirigida a donar solució als fondejos il·legals que es produeixen a la platja del Moll. L’altra, és una proposta per incrementar els arbres i la vegetació urbana a Pollença.

I des de Junts Avançam, partit amb Miquel Àngel March al capdavant, demanaven que es faci “un minut de silenci a tots els centres educatius i administracions públiques cada vegada que hi hagi un assassinat per violència de gènere. També aposten per un “acord social, econòmic i polític per a la lluita contra els efectes de la pandèmia a Pollença i l’elaboració d’un Pla municipal d’actuació per a la recuperació social, econòmica i ambiental“.

Quina valoració en fan els diferents partits?

Marina Llobera, Alternativa per Pollença

Dijous s'aprovaren els pressuposts generals 2020 en una sessió plenària marcada per les mocions i propostes presentades per l'oposició.

Miquel Àngel March, Junts Avançam

Michael Muller, Unides Podem

Michael Muller, portaveu d'Unides Podem: partit que presenta les al·legacions a l'ordenança reguladora de la taxa per documents
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button