Esports

Un cap de setmana esportiu molt intens

Aquest ha estat un cap de setmana esportiu molt intens. Entre el 29 de novembre i l’1 de desembre són moltes les proves esportives disputades a Pollença. A continuació en feim un petit resum d’aquesta actualitat esportiva.

Reial Club Nàutic

Els regatistes d’optimist del Reial Club Nàutic Port de Pollença han remat aquest cap de setmana per l’ELA. Ho han fet en una cursa solidària a Can Picafort i han estat ells qui han completat el pòdium. José Feliu, Ismael Aish i Mehdi Cerdà han estat els tres primers classificats.

https://www.facebook.com/rcnppoficial/posts/1450731348426275

Club d’Escacs

Tres jugadors del Club d’Escacs de Pollença han participat aquesta setmana a l’Obert Internacional Artur Pomar a set rondes. Frank Ferenczi ha aconseguit 3 punts, mentre que David Munar i Joan Cifre han acabat amb 2 punts cadascú a la competició celebrada a l’hotel Amic Horizonte de Palma.

També destacar la bona actuació dels escaquistes pollencins al Campionat de Mallorca individual que acabà el passat diumenge 24. Lester Tatterssal va sumar sis punts tot quedant el sisè classificat i empatat amb el tercer, el que li permet mantenint-se a Preferent. A segona, Frank Ferenczi manté categoria i David Munar ascendeix a primera després d’aquest campionat. I, pel que fa als representants de tercera, explicar que Darin Turuc ascendeix a segona categoria mentre que Toni Pons i Toni Campomar es mantenen.

Tramuntana Travessa

Dissabte va acabar a Pollença una de les ultramaratons més importants de les Illes Balears, la Tramuntana Travessa. Aquesta era, també el Campionat de Mallorca d’ultradistància. Van ser molts els pollencins qui hi van participar, d’entre els quals cal destacar en Miquel Ramon: desè classificat de la cursa de llarga distància. Va recórrer els 120km que separen s’Arracó de Pollença en tan sols 17:01:22, va ser el primer local a creuar la línia de meta. També hi va participar Abel Verd, qui va quedar en 62a posició. Enhorabona!

Pel que fa a la mitja travessa són més els pollencins que la van córrer, tot i que el més ràpid d’ells va ser Miquel Llompart. Així mateix, varen destacar en Xavier Martorell, qui quedà segon en la classificació sub 23, i n’Asmaa Zammou, segona a l’absoluta. Aquí us deixem els atletes que representaven la Secció de Muntanya:

Secció de muntanya

Els representants de la Secció de Muntanya de Pollença van participar al 3 Dies Trail d’Eivissa. Van córrer 10 km el divendres, 21, 42, 86 km dissabte i 10 km el diumenge. D’ells va destacar na Marga Llompart quedant la segona classificada absoluta al campionat de Balears i en Pep Frontera, el primer veterà.

Des del club fan una menció especial a Toni Domingo, qui participant en aquesta ultramarató ja ha completat totes les carreres d’ultradistància de les Illes Balears. Enhorabona!

Pollença i Port FC

El primer equip es mesurava aquest cap de setmana contra l’Algaida, els líders de Primera Regional. Ho feren com a visitants i van perdre 2 a 0. Aquesta derrota ha suposat caure fins al novè lloc a la classificació, tot i que estan empatats amb punts amb el sisè, setè i vuitè. Ara toca deixar aquest resultat de banda i centrar-se en el pròxim partit, el qual es disputarà dissabte a casa contra el Son Sardina, qui actualment gaudeix de la tercera posició. Serà un partit molt important que els hi podria atorgar la quarta plaça als pollencins.

Pel que fa al futbol base, aquests han estat els resultats del cap de setmana:

  • Penya Arrabal vs. Juvenil: 3 – 0
  • Cadet A vs. Olimpic de Manacor B: 2 – 2
  • Infantil A vs. Sporting de Manacor: 13 – 1
  • Juventud Constància vs. Aleví: 1 – 11
  • Aleví Atl. B vs. Ferriolense Atº: 1 – 8
  • Atletic Liceu vs. Benjamí: 3 – 6
  • Benjamí Atl. 2ª Regional vs. Sineu: 0 – 3
  • Benjamí Atl. 1r any  vs. Alaró: 0 – 10

També és necessari destacar que dissabte hi va haver una diada d’escoletes organitzada pel Consell de Mallorca. En aquesta jornada, celebrada al nostre camp, també hi varen participar el Murense i el Margaritense.

Bàsquet Pollença

Resultats dels quips del Club Bàsquet Pollença:

  • Les infantil femení Preferent B Morro i Sánchez Enginyers van guanyar 62 – 37 contra el Bàsquet Manacor
  • Victòria de l’infantil masculí Preferent B Panord Forns davant el CB Alcúdia
  • Els mini masculí Amador pintura i decoració van guanyar per 85 a 60 contra el Sineu. Amb aquesta victòria competiran a la lligueta especial contra els set millors equips de Mallorca

Club de Bàdminton

Boníssims resultats pels representants del Club Bàdminton de Pollença al TTR 2* disputat aquest dissabte a Calvià, al poliesportiu Melani Costa. Van aconseguir una medalla d’or (Zinab), una de plata (Youssef i Marc) i dues de bronze (Mathilde; Jan i Isabel). Èxits que sumen punts al rànquing nacional.

Destacar que era la primera competició a la categoria individual femení per Zinab, qui va aconseguir la victòria. A la competició per parelles sub 13, na Mathilde i na Joana quedaren en quarta posició, una menys que en Jan i na Isabel que aconseguiren la medalla de bronze. I, pel que fa als més veterans, destacar la medalla de plata aconseguida per Youssef i Marc. Per altra banda, els germans Ray i Finley no van poder amb els seus rivals.

Club Volei Pollença

Victòries pels diferents equips del Club Volei Pollença. Les sèniors es van imposar per 2 sets a 3 contra Vermut Muntaner CV Bunyola, resultat que els hi permet mantenir-se en cinquena posició. També guanyaren les cadets contra un gran Cide.

DRA Balear Pollença – Lluc

En aquest enllaç podeu consultar com va anar la pujada automobilística que tingué lloc aquest dissabte, prova que contribueix a què hagi estat un cap de setmana esportiu molt intens.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button