CulturaMunicipiPollença

El Museu reobri amb una nova proposta artística

Una sala dedica a Atilio Boveri i una estàtua mai exposada de Joan Costa

El Museu de Pollença obrirà al públic dia 2 de juny amb una “nova proposta expositiva d’obres de la col·lecció permanent“. El seu director, Andreu Aguiló, explica que de cara a aquesta reobertura han reformulat la col·lecció d’art contemporani i ara es veu una part de les arts plàstiques que estaven guardades al magatzem.

Aguiló destaca que serà visible una escultura de Joan Costa, que data del 1995, i que mai s’havia exposat. Així mateix, han dedicat una sala al pintor argentí Atilio Boveri. Aquest va residir uns quants anys a Mallorca, durant els quals realitzà una gran quantitat d’obres. Entre elles, els llocs amb més encant de Pollença van ser protagonistes d’alguns quadres, com l’estret de Ternelles, el Calvari, els carrers del municpi o les cases de l’horta pollencina. El 1927 va editar l’àlbum El Castell del Rei, altres motius de Pollença.

El director del Museu de Pollença trasllada la incertesa fins a les exposicions temporals realitzades a la parròquia. No saben encara si podran obrir o no. A hores d’ara, és una incògnita.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button