Successos

Atenció, carteristes

Pareix esser que és un fet habitual que els carteristes es passegin

Avui mateix ha sigut difós a través de Whatsapp un vídeo alertant d’uns carteristes que tractaven d’usurpar pertenençes a vianants pels carrers de Pollença.

Els fets, no són fets aïllats. De fet, diferents comerços de Pollença ténen un grup on es passan informació alertant d’aquests individus. Segons ens informen persones relatives a diferents comerços, si bé no sempre són els mateixos, car van canviant de subjectes, pareix que sí que mantenen alguna relació i que aquests delinqüents freqüenten els carrers de Pollença els dies en què hi abunden més vianants.

Avui, han sigut sorpresos per una persona de Pollença que estava a l’aguait per gravar-los insitu, a punt d’escometre el crim. Els fets han ocorregut just al davant de la Plaça Vella. Malauradament, no podem publicar el vídeo per respectar els drets d’imatge dels vianants.

Mostra més

Articles relacionats

Consulteu també
Close
Back to top button