Successos

S’investiga el robatori de dos cotxes

La preocupació al municipi és evident i creixent a causa d'aquests fets

Aquest matí a les xarxes socials s’ha compartit la publicació d’uns veïnats que reclamaven col·laboració ciutadana. El motiu, el robatori de dos cotxes a la portassa de la seva propietat. Els lladres havien entrat durant el vespre forçant la porta; una vegada dedins, han agafat les claus i han partit amb els vehicles.

Aquests, que estaven aparcats al carrer Puig de Maria de Pollença, són un Seat Ibiza de color blanc, automàtic i amb bolla al voltant (matrícula 5274 GWM) i una furgoneta Peugeot Partner de color gris (matrícula 8227 KKC). La informació ha estat donada amb la finalitat de trobar-los amb ajuda del poble.

Mentrestant, la Policia Local i la Guarda Civil ens ha confirmat que s’estan investigant els fets.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button