Esports

Molts pollencins seran finalistes i premiats a la Gala de Muntanyisme FBME

La festa de final de temporada es celebra demà dia 14

La Gala de Muntanyisme és la festa de final de temporada que la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada organitza any rere any. Demà dia 14 es celebra l’edició del 2022, on es farà el reconeixement i es premiarà als esportistes de les diferents disciplines. Les categories son senderisme, curses per muntanya, escalada, marxa nòrdica i barranquisme.

Anteriorment, les gales es feien independents per cada disciplina, però aquest any s’ha optat per unificar-les. “De fet, la federació és una gran família i cada disciplina és un fill/filla, amb el seu propi caràcter, les seves necessitats i les seves il·lusions”, ha explicat Xisco Fanals, el director de la FBME.

Fotografies de la FBME

“Moltes pollencines i pollencins seran homenatjats com finalistes de les diferents copes i lliga de curses per muntanya. En especial, els premiats Jaume Vilanova, Aina Sureda, Mar Tornila Hamal Villal, Toni Cabanelles i Senén Amengual. També com a membre del grup de tecnificació de barranquisme de la FBME, Aina Fanals. I, molt important, aquest any es dona la distinció de plata de la FBME al grup de reequipament de Sa Fosca, en especial a Llorenç Vila“, ha afegit Fanals.

A més, hem aprofitat per demanar-li el funcionament de la federació: “Qualsevol persona es pot federar, tenim moltes modalitats de llicències, les quals s’adapten a les necessitats personals dels esportistes. Per edats, disciplines, cobertura geogràfica… Federar-se dona dret a preus i condicions preferencials a refugis, rocòdroms i comerços, dóna na dret a formació d’alta qualitat, dret a competir en ple dret i altres avantatges. A més, tens una asseguraça d’accidents i responsabilitat civil, amb les màximes cobertures. En la unitat, ens donem la força per defensar els nostres interessos davant les institucions governamentals i privades”.

La festa serà demà dissabte dia 14 a l’auditori de Paguera. L’hora de començament serà les 17 hores.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button